Активен е максимума на уменията на играчите. Всяко умение може да се вдигне до 250. В ДЮШ всеки юноша може да има умения максимум до 150. В момента мисля, че има няколко юноша които имат умения над 150 и при следваща тренировка те автоматично ще паднат до максимума си.
Правилник на потребителите на форума: т. 1 Администраторът и модераторът винаги имат право! т. 2 Ако админ-ът и мод-ът са в грешка, виж точка 1! ПРАВИЛА ЗА ПИСАНЕ ВЪВ ФОРУМА
Админе ще компенсираш ли такива като мен-имам юноша с 177.30 отнемане,плюс още 2 умения над 150?Сега като падне на 150 значи ще бъда най-големия губещ от това ограничение Би могло да ми се качат някои други умения за сметка на тези които ще паднат,аз отдавна питах за този максимум но тогава нямаше отговор.И сега стратегията ми отива на кино
Тихо дядо си подръпна внуче за ръка : Дядо Гонзо я кажи ми "ВЕЧНО ВТОРИ! ДО КОГА?!?" - Ще ти кажа мило внуче , туй левскарска е съдба! - Вечно втори ще сме щото има ЦСКА !!!
Да по-реална е играта,но някакси трябва да се напрви и да спадат уменията... Смис ддз баш как ще е но така всяко умение ще стане на по 250 и ко ще правиме после.... Трябва да се измсили нещо ако не тренираме 2-3 пъти поред отбора си да падат уменията или нз баш какво ще е...
Да де, но нали знаеш колко време ще мине да вдигнете всички умения на 250
Правилник на потребителите на форума: т. 1 Администраторът и модераторът винаги имат право! т. 2 Ако админ-ът и мод-ът са в грешка, виж точка 1! ПРАВИЛА ЗА ПИСАНЕ ВЪВ ФОРУМА