Nike Sportswear összeáll,

Nike Sportswear összeáll,

Мнениеот Raoelxu на Вто Яну 18, 2022 3:30 am

A new bostoni cipőkereskedő, a Aspects és a Nike Sportswear összeáll, hogy közösen kiadják a modell 35. évfordulóját ünneplő ikonikus Air Max 1-et. Bár az ihletet még nem hozták nyilvánosságra, ez a Concepts x Air max 90 1 számos színben és prémium anyagokban kapható., minták és különleges részletek egész felsőrészében. Könnyű mosású Nike sportcipő Akció cowboy alappal rendelkezik, lila és zöld paisley bandana mintás rátétekkel. A zoknibetéten vörös kordbársony található, bársony nyelvekkel és hozzáillő extra fűzőkkel.

A Supreme és a new Nike az Air Force just one Low együttműködését egy új, új elemmel egészíti ki, úgy tűnik, hogy a new következő őszi/téli szezonban „Flax” alakítást kapnak. Bár rövid volt az Air Force just one Low partnerségükben, a duó az elmúlt két szezonban fehér vagy fekete lehetőséget biztosított, nike air force 1 low online üzlet és minden alkalommal sikert aratott. Most, hogy a nyomás már kifejti, új színváltozatokkal kísérleteznek majd, hogy megnézzék, mi működik és mi nem.

A new Nike arra törekszik, hogy rajongók által kedvelt tornacipőit téli csizmává változtassa, idén néhány szórakoztató újdonságot ca?ón. Ma már korán megtekintettük az Air Force 1 Substantial új, csomagtartós változatát, amely hamarosan érkezik. A Nike pas cher Air Force 1-et a Swoosh tucatnyi iterációban kínálta arizona évek során, és a new rajongók kedvence mindig is often a masszívabb bakancsszerű lehetőségek voltak. Szerencsére ebben a szezonban a Nike a csizma stílusába merül, nike air force 1 high ár olcsón és a new klasszikus Air Force 1 High-t kültéri használatra alkalmas, katonai ihletésű magas csizmává alakítja a hideg és esős hónapokra.

LeBron James twenty. NBA-szezonja tiszteletére a Nike pas cher a kosárlabda sztárral karöltve átdolgozta az Air Force 1-et. A Los Angeles-i trópusi tél ihlette a klasszikus sziluett legújabb iterációja világos krémszínű felsőrésszel büszkélkedhet. nike air force 1 cipo olcsón online sakktábla minta a negyedeken és a hátulján. Az éjfekete a Swoosh-okat és a new sarkakat borítja, cerulean ütésekkel a nyelven található AF1 márkajelzésen. James logója hasonló árnyalatú a sarokban, feltűnő kontrasztot biztosítva a tompa színvilággal.

Raoelxu
Юноша
 
Мнения: 4
Регистриран на: Вто Яну 18, 2022 3:04 am

Назад към Зала на срама

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


С подкрепата на