nike killshot og zwart

Ако имате предложения можете да ги споделите тук, с удоволствие ще ги прочета :)

nike killshot og zwart

Мнениеот wkzhu2dw на Сря Ное 11, 2020 3:25 am

Изображение
De originele justoffclub.com tennisschoen met laag profiel keert terug met de Nike Killshot OG SP. Deze 1-op-1 retro benadrukt een verscheidenheid aan throwback-materialen, zoals een bovenwerk dat lagen van open mesh, schuim en zachte suède overlays combineert. De open tong van schuim en de traditionele zool voegen een attitude aan de rechtbank toe, terwijl de binnenzool van superzacht schuim het comfortabel houdt.

De Nike Killshot 2, die meer dan 35 jaar geleden voor het eerst werd geïntroduceerd nike schoenen dames wit als tennissneaker, is je go-overal, alles-in-een-schoen voor koffieruns, avondjes uit en alles daar tussenin. Nu is de best verkochte cultfavoriete retro sneaker terug in de originele suède en lederen fabricage. Het superveelzijdige, onopvallende ontwerp past goed bij alles, van denim tot chino's en pakken. Hoop dat je andere sneakers het leuk vinden om in de kast te zitten, want deze draag je elke dag.

Killshot van Nike Sportswear is misschien in de jaren '80 begonnen als tennissneaker, maar in de jaren daarna is het een low-key lifestyle-favoriet geworden. Nu nike killshot og zwart zal deze onder-de-radar heerschappij worden voortgezet door een nieuwe "Beetroot" colorway. Gekleed in rijke herfsttinten en met vintage materialen, doet de "Beetroot" de fratty-reputatie van zijn opvolger - de Killshot 2, een schoen die lange tijd exclusief was voor J. release van drie OG-kleurstellingen.

Twee tinten rood nemen een prominente plaats in op het bovendeel: de Nieuwe trending gelijknamige "Beetroot" -tint siert de mesh-basis met "Villain Red" op het suède spatbord, de oogleden en het hielstuk. Witte leren swooshes en witte hielstukken met zwarte Nike-spreuklogo zorgen voor een klein licht contrast. Blootliggende schuimrubberen tongen krijgen een ouderwetse eierschaaltint en maken de merkaccenten af ​​met een laatste label. Beneden onderaan maken witte rubberen tussenzolen de look compleet.

https://www.justoffclub.com/

wkzhu2dw
Юноша
 
Мнения: 3
Регистриран на: Сря Ное 11, 2020 3:11 am

Назад към Предложения

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта


С подкрепата на