Какви гледни точки за развит отбор бълнувате.Гледната точка е една.Има правила и ограничения на развитието на играчите(което е достигнато от тренировки на 100 %,следователно играчите и като цяло отбора е развит до максимума.)Като след 4-ри дена няма какво да развивам в 11-те титуляра.Кажи ми ти как да направя отбора по-добър след 4-ри дена след като играта не позволява това.
Да на теб ще ти е интересно когато победиш по-силен съперник от твоя и това е нещо нормално.Но проблемът е че,аз когато съм бил със по-слаб отбор никога за тези 6 години в тази игра не съм побеждавал по-силен съперник.Както казва админа късмет.Но когато съм вложил време и търпение за да развия отбор късметът не би трябвало да е най-важният фактор който да определя кой ще е победителя.
СЛУЧАЙНОСТТА Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЪРЖИ ИНТЕРЕСА КЪМ ИГРАТА.
Каква случайност може да задържи интерес.Заради такива случайности имаш ли си на представа колко хора не играят играта? Един ОТБОР който не разполага с никакъв играч с развити умствени умения коефициента му е 220-225.А отбор разполагащ с 11-се развити играчи с умствени умения коефициента му е 252-253.Според админа 20-25 разлика в коефициентите не било никаква разлика.Но сам можеш да провериш колко време е нужно да тренираш на един играч умствените му умения.Като разбереш колко е добави още 10 играча и ми кажи как ти изглежда отговора ,че такава разлика не било никаква разлика.
Защото отбор с 220-230 коеф. се събира за 5-мин. и ми остава само да чакам късмета да ми кацне на рамото да прееба отбор с по-голям коефициент и да му съсипя сезона за 2 секунди симулация.А той е хвърлил да речем 4,5,6 месеца тренировки на играчите си.
СЛУЧАЙНОСТ - простотия