adidas tubular dawn hvid

Тук можете да пишете за всичко свързано с играта

adidas tubular dawn hvid

Мнениеот 8xn7mwat на Чет Юли 22, 2021 6:01 am

Изображение
Dens navn er adidas Tubular Shadow. For det andet har den en baggrundshistorie,nicestilly.com som du ikke ville have mistanke om ved første øjekast. Tubular-modelens rejse startede faktisk på basketballbanen, men det tog ikke lang tid, før den vandt hele modebilledet. Gaden har altid haft indflydelse på high fashion og fortsætter med at gøre det - især med denne her. Sneakerens mål er langt fra skyggefuldt, som navnet antyder, det er krystalklart: den nye adidas-model bygger bro mellem high fashion og street fashion og kombinerer begge verdener i en silhuet. Det er alsidigt nok til at blive set og båret på både landingsbane og basketballbane.

Adidas Tubular Shadow markerer en af ​​chef d'ouevre fra Three Stripes 'forsøg på at innovere og revolutionere. Apropos “revolution”, kaldte adidas ikke for adidas sko mænd udsalg ingenting Tubular Shadow ikke ”bare endnu en sneaker”, men et “symbol på en kommende revolution” i stedet. Den har den mest strippede rygsilhuet set på en adidas-model, banebrydende stil og tilbyder et lovende futuristisk look. Tubular Shadow er morgendagens klassiker, der er ikke behov for flere ord. Ifølge adidas har den unikke silhuet muligheden for at omdefinere sneakers - hvordan de ser ud, hvad de kan gøre, og hvem der bærer dem, både baller og modeller.

Tubular Dawn of Adidas Originals tilbydes udelukkende til damerne, især dem, der har ventet på en ikke-feminin moderne sko i kvinders størrelser. Parret udstråler et trendy futuristisk design, der er alsidigt nok til at blive parret med næsten enhver afslappet hæfteklammer.Dens adidas tubular dawn hvid ultramoderne stil er opmærksomhedsgribende, som kan udnytte adskillige komplimenter, der kan gøre din dag. Bortset fra dets stjernedesign giver parret fremragende komfort og støtte, hvilket er de vigtigste ting, når du er på dine fødder hele dagen.

Adidas kombinerede basketball og løbende silhuetter og dannede en moderne low-cut profil. Køb nu Tubular Doom Sock Primeknit er en usædvanlig stil, der raffineres af Tubular sålen. Tro mod sit navn har den en soklignende pasform for at tilføje stil og let adgang. Med sine prangende snørebånd, Primeknit-overdel og frisk design bryder den helt sikkert nogle hals. Adidas har lige lavet en anden livsstilssko, der skiller sig ud i off-court-kategorien.

https://www.nicestilly.com/

8xn7mwat
Юноша
 
Мнения: 3
Регистриран на: Чет Юли 22, 2021 5:53 am

Назад към Лафче

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


С подкрепата на


cron