juveteam написа:kalandavis написа:за
братко това са стари теми и вече са активирани погледни и тогава пиши...
хахахаххаха
да
ще внимавам повече за напред

juveteam написа:kalandavis написа:за
братко това са стари теми и вече са активирани погледни и тогава пиши...
Deluxed написа:аз съм напълно съгласен с това, тренировката да е всеки ден! сайта ще бъде пълен с повече потребители и ще бъде много по-интересно в играта!
Dqvolo написа:Deluxed написа:аз съм напълно съгласен с това, тренировката да е всеки ден! сайта ще бъде пълен с повече потребители и ще бъде много по-интересно в играта!
За
khristov написа:Мисля да въведа допълнителни умения на играчите - градивност, концентрация, постоянство, хладнокръвие. Идеята я взех от Football Manager, там има доста подобни странични умения като работа без топка, решимост и т.н., но от тях реших да взема тези които съм посочил като във времето може да бъдат добавени още. Уменията които ще бъдат добавени са общи и няма да трябва да се чудите кое за кой пост е, защото всеки играч трябва да бъде хладнокръвен например... Тренирането на тези умения ще става индивидуално, тоест няма да можете да ги тренирате с отборната тренировка, а ще трябва да правите отделна тренировка за всеки играч поотделно, т.е. индивидуална тренировка. Тези тренировки ще можете да правите всеки ден, като всеки ден ще можете да тренирате по едно умение от изброените на даден играч.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта