Промени в трансферите

Ако имате предложения можете да ги споделите тук, с удоволствие ще ги прочета :)

Re: Промени в трансферите

Мнениеот dani_the_best на Сря Юли 31, 2013 1:03 pm

ок :)
ОБИЧАМ ОБИЧАМ ОБИЧАМ ЛЮБИМИЯ СИ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ЩЕ БЪДА ЩЕ БЪДА АЗ СЪС НЕГО ДО КРАЯ О-ОО--О-О--О......

dani_the_best
Юноша

Отбор: Fenomenite

Мнениеот canko92 на Сря Юли 31, 2013 10:27 pm

Като цяло добре си го замислил, Админе. :) Но аз не съм съгласен с 2 опции да се въвеждат. Едната е " Премахване на опцията за удължаване на трансферите " - за мен е абсурдно, защото всеки мениджър би искал да получи повече пари за играча си в рамките на разумното. Защото едно е даден играч да остане примерно 4 дена в трансферната листа, а съвсем друго е да речем 7-8 дена, защото повече отбори ще имат шанс да наддават, а и не всеки мениджър влиза всеки ден в играта. :wink: А другата е " Максималната сума за наддаване за играч ще бъде премахната...невалиден " - това малко става объркващо. Хем ще бъде премахната, хем при достигане на определена цена играча няма да може да бъде продаден като трансфера ще се счита за невалиден - това не ли достигане на максималната сума ? :?:
ПФК Литекс 4/8/1

canko92
Юноша

Мнениеот khristov на Сря Юли 31, 2013 10:36 pm

Ако остане удължаването пак ще остане и избора на кой да бъде продаден играча и все едно нищо не правим. Ще видите, че последна оферта е дадена от Отбор 1, но тоя играч трябва да отиде в Отбор 2 и заради това постоянно ще се удължава...

Както казах вече всичко над стандартната цена е лакомия от страна на собственика.

Относно лимита за максимална цена - в момента е x2 - вече няма да го има това и както казах - нереално е играч струващ 1 милион да се продаде за 5 - това имам предвид под невалиден трансфер, а не x2.
Правилник на потребителите на форума:
т. 1 Администраторът и модераторът винаги имат право!
т. 2 Ако админ-ът и мод-ът са в грешка, виж точка 1!
ПРАВИЛА ЗА ПИСАНЕ ВЪВ ФОРУМА

Аватар
khristov
Администратор

Отбор: Geeks United 3/A/1

Предишна

Назад към Предложения