Nike React Vision Iron Grey/Flash Crimson

Ако имате повече от един акаунт пишете тук

Nike React Vision Iron Grey/Flash Crimson

Мнениеот qiz4alq7 на Пет Юни 04, 2021 7:55 am

Изображение


Parret starter med en blege elfenbennetbase, iconicmore.com kontrasteret af den dybe orange Monarch Swoosh-omrids på siden og. Denne orange skygge påføres også på den overdådige hælflig og D / MS / X-mærket bånd på tungen. De lagdelte øjestænger og den ultraplush tunge ser en Coconut Milk-skygge, der er et antydning mørkere end de øvre for subtil kontrast og et tonet look. Den underskrevne React-skumsåleenhed fuldender designet, mens der tilføjes stænk af orange for yderligere at udføre "curry" -farven.


Med en del af Nike Sko Dame Blå vises React Vision i en ny kvindes "Pale Ivory" -farve. Klædt i en blege elfenben, kokosmælk, perlehvid og monark farveskema. Denne Nike React Vision er konstrueret i et lag teksturer fremhævet med livlige farver, der tilføjer nogle flotte accenter. Signaturen React skumsål med orange gennemskinnelig ydersål nedenunder fuldender designet.


En ny pastelfarvet farvetone af Nike React Vision Iron Grey/Flash Crimson vil finde vej til detailhandlerne, snart vi får et glimt af det helt nye "Barely Green" -par. Den lette livsstilsløber fra Nike har en åben-mesh konstruktion overalt i en lys pastelgrøn, som derefter suppleres med lys lilla, Crimson Tint og Ivory accenter på branding, overlays og tunge og hæl pull tabs. En hvid React-såleenhed med popper af Crimson Tint afslutter denne kvindefarve i Nike React Vision.


I lighed med adskillige tidligere set muligheder, forkæler det kommende par sig i en lys tone på tværs af sin ultra-åndbare mesh-base. Swoosh-konturer leverer skarp semi-fluorescerende grøn kontrast, som også vises gennem skoens trækflig og gummiforstærkning på tværs af Nike React-dæmpningen. Fremspringende hælstrukturer og skumværktøj under fødderne afrunder den forårsklare æstetik i en off-white nuance, der gør det muligt for den ledsagende grønne farve at svælge meget mere i rampelyset Klik Her.


https://www.iconicmore.com/

qiz4alq7
Юноша
 
Мнения: 3
Регистриран на: Пет Юни 04, 2021 7:38 am

Re: Nike React Vision Iron Grey/Flash Crimson

Мнениеот xy34704 на Сря Юни 22, 2022 11:17 am


xy34704
Юноша
 
Мнения: 38
Регистриран на: Сря Юни 22, 2022 10:53 am


Назад към Мултита

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


С подкрепата на


cron