RageBg написа:Преди малко засекох за колко време влизам в играта.
От написванането на акаунта ми и щракане на бутона влезни , ми отне повече от 20 сек да влеза в играта.
RageBg написа:Преди малко засекох за колко време влизам в играта.
От написванането на акаунта ми и щракане на бутона влезни , ми отне повече от 20 сек да влеза в играта.
RageBg написа:Само да ти кажа , че играя още 3 игри включително и менъджер където има по 5-6 пъти повече хора онлайн и няма никакъв проблем , и никога не е имало. Не е от нета , а от играта , това че другите не се оплакват не означава , че играта не върви бавно. Помислете малко с главите си и тогава обвинявайте нета.
Колкото до него към Мегалан съм и мога да кажа , че е по-бърз от повечето интернет доставчици в София.
juveteam написа:Еммм то сиг така ще е по-добре като всичко се плаща на момента и готово...![]()
khristov написа:В последните дни постоянно ми е в главата как да направя по-бърза играта... Ето какво измислих...
1. Ще бъде сложен нов по-мощен процесор на сървъра, процесора вече е поръчан и чакам само да ми се обадят, за да го сложа, това ще рече, че тази седмица сайта няма да работи вечерта за 2-3 часа.
2. Смятам да направя приходите от сгради и спонсор да се плащат в началото на всяка седмица, а не когато сте построили дадената сграда или сключили дадения договор. Същото смятам да направя и с разходите за сгради, заплати на персонала, разходи по ДЮШ, заплати на играчите.
С тези две неща играта ще стане по-бърза, но по втора точка вие трябва да кажете дали сте съгласни да е по този начин.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта