От днес е вече е в сила опцията която понижава коефициента на отбора при който играчите не са поставени на постовете които играят. Тоест, ако например сложите нападател на мястото на халф, то коефициента ви ще падне драстично.
Правилник на потребителите на форума: т. 1 Администраторът и модераторът винаги имат право! т. 2 Ако админ-ът и мод-ът са в грешка, виж точка 1! ПРАВИЛА ЗА ПИСАНЕ ВЪВ ФОРУМА
Правилник на потребителите на форума: т. 1 Администраторът и модераторът винаги имат право! т. 2 Ако админ-ът и мод-ът са в грешка, виж точка 1! ПРАВИЛА ЗА ПИСАНЕ ВЪВ ФОРУМА
Както преди си е, просто пада повече коефициента като сложиш нападател на мястото на халф и т.н.
това го разбрах братко,но мен питането ми е пада ли когато сложа деф.халф на местото на защитник или оф.халф на местото на нападател....? И малко да е поне пада или не ... А й да питам като сега съм сложил един нападател зад нападателя и ще му падне ли коефц...
juveteam, когато сложиш дефанзивен халф на мястото на защитник не пада чак толкова коефициента, пада но по-малко
shindo, коефициента НЕ пада, ако си сложил десен защитник на мястото на ляв