Cappy написа:Аз писах за това, че съм те нарекъл идиот...И ти обясних какво имам в предвид, а не че си идиот, а че само обещаваше, но след това не спазваше обещанията си!
Колкото до DON_DOBRINIO, според теб мислиш ли че мъж на 37 или вече на 38 години е нормално да нарича тийнейджъри (защото един огромен процент от играещите играта са на възраст 14-18г.) лакеи и тем подобни глупости?! Та те може да са му деца! Просто не му отива на годините, разбираш ли?! Това показва каква ниска култура има, а е човек който има достатъчно опит според мен в живота, за да не се отнася така с хора които може да му бъдат деца...
DON_DOBRINIO, на който му харесва играта си дава мнението, не можеш ли да го разбереш това?!

Да, Крисо, мога да бъда баща на повечето от потребителите, но не забравяй, че е и голяма вероятността и за теб. Да не говорим, че доста съм "върлувал" особено във Варна, от където си и ти. Всяка година си ги знаех твърърдо поне 2 месеца водолазна работа точно при вас. После 20-40 дни парашутни скокве. А през свободното време, сещаш ли се?
Трябва да те видя на снимка. Нищо чудно и да имам прилика. Нищо не се знае.
А относно "неизвестен", който наричаш идиот ли там как беше - с какво право?
И МИ КАЖИ АЗ С КАКВО СЪМ НАРУШИЛ ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА? ДОРИ ИСКАХ САМ ДА СИ ИЗТРИЯ ОТБОРА И СЕГА Я ИГРАЯ САМО ЗАЩОТО СЕ ИЗЛЪГАХ ДА ЗАПОЧНА, А НЕ МОЖЕ ДА СЕ ТРИЕ ОТБОРА, ЗАЕДНО С ИГРАЧИТЕ.
И АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ МЕ ОБИДИШ ЩЕ ОБЯСНЯ КАКВО ДА ТРЕНИРАТ МОМЧЕТАТА НА СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ СИ, защото много добре знаеш, че аз открих тренировките за всеки пост, кои са.