от DON_DOBRINIO на Пон Фев 02, 2009 1:53 am
Само така лакеи, точно така, но няма да ви дадат и кредитче за дето се мазните така. Аз си имам всички сгради и с кредитите съм добре. САМО ЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ ПРИМИРЯ, КОГАТО НЯКОЙ ОБЕЩАЕ НЕЩО, А ПОСЛЕ СИ ПРОМЕНЯ ОБЕЩАНИЕТО.
УВЕЛИЧИ КРЕДИТИТЕ ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА ВСИЧКИ СГРАДИ И СТАДИОНА, А НАМАЛИ ПРИХОДИТЕ ОТ ТЯХ.
Да, БРАВО най-искрено за това, което прави Крисо, но и го укорявам за това, че е като магаре на лед за добри предложения, които му се дават.
Пример:
Ръководството - защо само 5 пъти има право да ходи на обучение и това не беше написано в началото. Лично аз му предложих да има някакъв таван и да се обучава до там, но няма и кой да ме чуе. Е да това си е негов мениджър и той си преценя, но за нито едно предложение той не е отворен.
Ето ви пример от един ХОКЕЕН мениджър:
Ако играчът ти е определен да тренира нападение например, тогава степента му на подобрение ще се увеличи с процента на ефективност, който имат треньорите ти за трениране на нападение. Ефективността на умение е процента влияние, което оказват служителите ти върху техния отдел. Максимумът ефективност е 100%. Тази ефективност заввиси от стойността на съответното умение на началника ти и асистента му. Максималната стойност на умение на служител е 100, което означава, че най-добрият служител може да има 200 точки на уменията си.
НО НАДАЛИ НЯКОЙ ОТ ЛАКЕИТЕ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ!
УСПЕХ В СЪБИРАНЕТО НА КРЕДИТИ - ЩЕ ВИ ПОДСКАЖА - ПРАЩАЙТЕ ПОВЕЧЕ СМС-и и ще напомпате. Дерзайте момчета.
Успех Крисо! И другият път няма смисъл сам да се подкрепаш от другия си акаунт "неизвестен" и без това има доста мазници. Има и такива дето завиждат и натискат за БАН. Ако заслужавам за БАН давай, но държа да ми затриеш тотално отбора и играчите в този случай!
Желая всичко добро на всички, макар и мазници и лакеи. Така няма да спечелите админа.