ASRoma написа:Ебаси анкетатабез коментар.
хореографът написа:ASRoma написа:Ебаси анкетатабез коментар.
Защо ли си мисля,че тази анкета прилича на една друга твоя,от която можеш да си извадиш сам отговора!!!![]()
И аз няма да коментирам!!!
ASRoma написа:хореографът написа:ASRoma написа:Ебаси анкетатабез коментар.
Защо ли си мисля,че тази анкета прилича на една друга твоя,от която можеш да си извадиш сам отговора!!!![]()
А за какво мислиш, че съм сложил мойта бе ... акъл .. за да покажа, че всеки слага от тъпи, по-тъпи анкети и да ги иронизирам... ама на тебе акъла ли не ти достига да го разбереш или просто се правиш на шашав.
хореографът написа:ASRoma написа:хореографът написа:ASRoma написа:Ебаси анкетатабез коментар.
А за какво мислиш, че съм сложил мойта бе ... акъл .. за да покажа, че всеки слага от тъпи, по-тъпи анкети и да ги иронизирам... ама на тебе акъла ли не ти достига да го разбереш или просто се правиш на шашав.
Мене ли питаш??? Ами честно да ти кажа ти май си по-малоумен и от мен,но така е,те такива като теб не могат да ме разберат!Мисля,че ти показах, че съм напълно съгласен с твоята анкета,ама няма нужда! "да остане" (ако си го чувал този лаф-ако ли не - кажи да ти го преведа).Опитвай се повече да вникнеш в хорските мнения,особено в мойте,Мишо!
Незнам защо,но имам чувството,че имаш нещо против мен и немога да разбера,от щ'о се е породило това твое безразличие???Кажи ми,че да можем да изгладим проблема!!!
хореографът написа:Защо ли си мисля,че тази анкета прилича на една друга твоя,от която можеш да си извадиш сам отговора!!!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта